Thursday, July 13, 2017

AuraWhite 15x Ganda Berkesan Lagi Putih Melepak!! : AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL




AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


-------------------------------------



LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! ! LEBIH EXTRA STEMCELL!!






Phyto Fruity Stemcell+ Collagen diformulasikan dengan teknologi sel stem yang diekstrak dari 15 jenis buah-buahan bersama manfaat dari sumber kolagen, mutiara, minyak kelapa dara dan tomato untuk membantu menyerlahkan seri wajah, mengatasi masalah kulit di samping meningkatkan tahap kesihatan dengan menyeluruh.


Phyto Fruity Stemcell+ Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki dan wanita.




Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION


+ Kesan seawal 7 hari.

+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus 
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu

+ Sesuai untuk lelaki dan wanita







KANDUNGAN UTAMA DALAM AURAWHITE SC+15X STEMCELL


Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.


Extra Glutathione

Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas
15x Stem Cell dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.


Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)

Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.


Rose Hips

Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.


Camu Camu Fruit

60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.


Astaxanthin

Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.


Hyaluronic Acid

Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.


Oregano Leaf

Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.


Pearl Powder

Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.







Fenomena Kulit Cerah Gebu Halus Mulus
Sudahkan anda mendapat nutrisi hebat dari Aurawhite Beauty



Pengguna 1



"Lepas minum Aurawhite kulit saya makin cerah dan lembap. Dah la rasa berry dia sedap sangat tkde la rasa susah nak minum. Lagi rasa nak minum banyak2 lagi la hehe"



Pengguna 2



"Dah lebih 20 botol minum n dah dapat hasil dia tumit kaki dulu pecah now licin je, rambut gugur pun tkde. Mak saya pun minum sekali lutut tak sakit or lenguh2 nak buat kerja pun laju. Aurawhite ni bukan untuk kulit je tapi banyak khasiat lain. Memang produk terbaik. "



Pengguna 3



"Dulu jerawat besar dan kulit berminyak malu sangat sebab dah tak yakin. Sekarang jerawat nak tumbuh pun segan hehe, terima kasih aurawhite"





Cara Penggunaan Aura White Beauty Stemcell+Collagen

Bancuh 2 sudu Phyto Fruity Stemcell+ Collagen bersama 120 ml air sejuk

Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker

Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur

Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong



Beli Aurawhite Stemcell anda akan dapat Shaker + Sabun Body Whitening PERCUMA!!


KINI ADA 6 Pilihan Untuk Anda:-




TESTIMONI AURAWHITE YANG BERJAYA












----------------------------------------


AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


Wednesday, July 12, 2017

PUTIH AJAIB BY RCW : TAK PERCAYA ? TAPI BENAR !!



PUTIH AJAIB BY RCW


HARGA : RM35 SM/ RM 40SS

  POSTAGE RM7 SM / RM10 SS

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


------------------------------------------------

" CHE TA TAK CARI PRODUK LAIN DAH , LOTION PUTIH AJAIB JE YANG BEST!!




Lotion pemutih tangan dan badan yang didatangkan khas dengan wangian Precious by Rcw yang mengandungi Kolagen, Vit C&E dan pelindungan SPF30 yang diperlukan oleh kulit. Putih ajaib bertindak dengan mencerahkan kawasan celah badan yg hitam seperti ketiak, kelangkang dan seterusnya memastikan kulit anda PUTIH, LEMBUT, GEBU dan WANGI seluruh badan dan ini menaikkan seri pada kulit dan memastikan anda kekal cantik dan wangi sepanjang hari.






TAK PERCAYA ? TAPI BENAR.... 

Dulu tangan Che Ta lagi gelap dari muka, bila nak ambil gambar je tangan tak boleh letak kat muka nanti nampak beza warna kulit muka cerah tapi tangan hitam...MALU CEKK!!




Antara ramua semula jadinya adalah minyak bunga mataharigliserinmarine collagenaquavitamin E dan vitamin C. Haruman wangian dari perfume Precious daripada RCW pun turut di gabungkan sekali. 




KEISTIMEWAAN LOTIN PUTIH AJAIB RCW

Lotion Putih Ajaib RCW mengandungi kandungan vitamin E & C serta kolagen yang di perlukan kulit dan dapat memutihkan kulit dengan cepat

Kulit menjadi lebih gebu dan bersih , halus dan berseri2
Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV

Membekalkan nutrisi kepada kulit kerana ianya boleh menghaluskan, mencerahkan, menyerikan dengan formula pemutihan.

Mengharumkan tubuh badan dengan haruman Precious by RCW sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

Tidak berlendir atau berminyak.

Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuaian boleh merosakkan kulit)
Membaiki parut diatas kulit.Menyerapan yang baik dan panatas ke dalam kulit dengan sekali sapuan.

Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.



Tak perlu bazirkan duit anda membeli pelbagai krim, Lotion Putih Ajaib 5 in 1.
 Ianya boleh merawat tumit kaki merekah, menghilangkan parut, strech mark, ruam lampin, memutihkan kulit + wangi 




KELEBIHAN DAN FUNGSI LOTION PUTIH AJAIB RCW

1) Merawat keradangan / inflammation pada kulit
2) Melembapkan kulit yang kekeringan
3) Mengekalkan keanjalan struktur kulit
4) Mencerahkan kulit yang kusam
5) Melindungi kulit dari sebarang penyakit berbahaya
6) Menggalakkan sel-sel kulit yang baru dengan menggantikan sel kulit yang sudah tak sihat
7) Memberi vitamin E dan vitamin C yang diperlukan oleh kulit 
8) Menyelesaikan masalah kulit seperti parut, regangan kulit lepas bersalin, kudis, ruam pada bayi dan lain-lain lagi.




KENAPA ANDA PERLU CUBA LOTION NI ?

✔   Diperbuat dari bahan semulajadi
✔  membuatkan kulit anda putih,lembut,gebu dan wangi serta merta.
✔  Pemakaian selama 7 hari dapat kesan Putih kekal.
✔  Harga Mampu Milik.
✔ Di jamin Halal
✔ Mempunyai bauan mewah Precious by RCW, bau yang tak terlampau kuat dan tak terlampau biasa-biasa sangat.
✔  kulit jadi lembut lepas sapu
 mendapat kelulusan daripada pihak KKM dengan nombornya NOT160101051K.






CARA PENGGUNAAN

Sapukan pada kulit tangan & badan terutama Ketiak, Celah Paha, pelipat kaki, bahagian Strech Mark, Selulit , Parut dan Tumit kaki yang merekah.

Seeleoknya sewaktu setiap kali mandi kerana selepas mandi kulit lembut dan mudah meresap.

Pada pemaikaan pertama anda boleh nampak kesan putih serta merta tetapi jika diamalkan secara berterusan sekurang-kurangnya 7 hari 7 malam insyaAllah anda akan dapat lihat kesan putih, lembut, gebu yang kekal, insyaAllah...

 Pada kulit yang sangat kering hanya sesuai dipakai selepas mandi jika tidak lotion putih ajaib tidak dapat meresap pada kulit.





Jangan tak tau Lotion Putih Ajaib ni famous tau... Adik Che Ta merangkap isteri Lan Petpet (Senario) jadi Duta Produk Lotion putih Ajaib ni...


Jom dapatkan Lotion Putih Ajaib by RCW.... Orang lain putih tak kan kita nak tengok jer... 


TESTIMONI BERJAYA 
















-------------------------------------------------

PUTIH AJAIB BY RCW


HARGA : RM35 SM/ RM 40SS

  POSTAGE RM7 SM / RM10 SS

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian





Wednesday, April 12, 2017

K-Colly Sweet 17 : Berkesan ke??



KCOLLY SWEET 17


HARGA : RM120 SM/ RM 130SS

  POSTAGE FREE 

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


----------------------------------------------

Siapa kenal Fathia Latiff?? Artis berdarah kacukan Melayu-Arab yang menjadi duta Kcolly kini tampak lebih cantik berseri. Apa rahsianya ya? 



Selepas mengamalkan K-Colly, beliau menampakkan perubahan yang ketara dari segi kecerahan kulit - bukan sahaja semakin putih, malah nampak sihat dan gebu.



K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG  menggabungkan Formula KOREA berteknologi Nano membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata. Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit, memutihkan kulit secara semulajadi

Meningkatkan kelembapan kulit 10x lebih cepat. Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku, sendi, otot dan rambut. Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

 Kcolly terbentuk daripada molekul-molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan,hasilnya boleh dilihat seawal 3 hari!




APA RAHSIA KCOLLY HINGGA MENJADI PILIHAN ARTIS-ARTIS??


Menjadikan kulit semakin putih kemerah-merahan - kulit pucat tandanya tak sihat. Kulit putih kemerah-merahan adalah kulit paling seksi dan menawan, kerana ia melambangkan kesuburan.

Kulit semakin lembap dan halus - ini berbeza dengan lembapan yang menggunakan moisturizer. Fakta: kulit yang lembap semulajadi adalah kulit yang nampak cantik tanpa mekap.

Memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah - Cuaca khatulistiwa Malaysia memang mendatangkan mudarat kepada kulit. Dulu kita memang pasrah. Sekarang kita ada K-Colly.

Membantu mengurangkan melanin kulit - Melanin adalah pigmen yang memberikan warna kepada kulit. 

Menghilangkan jerawat dan parut jerawat - sebelum memutihkan kulit, kita perlu menyihatkan kulit dahulu.

Mengandungi zat yang tinggi -merupakan makanan tambahan yang terbaik untuk tubuh badan




KCOLLY MENJADIKAN KULIT SEHALUS BAYI

Anda tentu pernah memegang kulit bayi. Anda juga tahu betapa halus, gebu, dan anjalnya kulit bayi. Semakin dewasa, semakin kurang keanjalannya, dan semakin gelap dan kering. Apatah lagi bila berjerawat, kulit pun mula berparut dan kasar.

Apa beza kulit kita dan kulit bayi?

Jawapannya collagen.

Collagen adalah protein yang menyokong struktur kulit, menyimpan lembapan, dan memastikan kulit sentiasa sihat. Collagen semakin musnah dengan perkara-perkara seperti:

Caffein
Sinar UV
Makanan Berminyak
Toksin
Pengoksidaan
Cuaca panas terik
Udara Air-Cond yang Kering
dan banyak lagi faktor

Tiada cara lain untuk mendapatkan kembali kulit yang lembut dan cantik melainkan dengan menggantikan collagen yang hilang. Collagen adalah bahan semulajadi, dan hanya boleh digantikan dengan proses semulajadi.




  BAHAN AKTIF HEBAT YANG TERKANDUNG DALAM KCOLLY

Elastin ibarat spring untuk kulit, dan memastikan kulit sentiasa anjal. Pernah tengok iklan cubit punggung bayi? Keanjalan itu adalah sebab ada elastin yang mencukupi. Semakin usia bertambah, semakin kurang elastin dalam kulit. Jadi kenalah topup.

2. Hatomugi

Ia sejenis bijirin yang serupa dengan barli dari segi bentuk dan juga rasa. Ia digunakan dalam perubatan tradisional cina untuk merawat kanser dan tumor. Ia adalah anti-cancer yang sangat kuat dan mampu membantutkan pertumbuhan sel kanser.

3. Pearl Powder

Mutiara yang ditumbuk menjadi serbuk, telah digunakan oleh Maharani China sejak beribu-ribu tahun lamanya. Sains kini baru nak memahami teknologi yang telah diamalkan sejak purbakala. Boleh buat kajian anda sendiri: Maharani China sangat tersohor dengan kecantikan kulit mereka.

4. L-Glutathione

Terlalu banyak manfaat Glutathione dan memang memerlukan artikelnya sendiri. Rumusannya: Glutathione adalah anti-oksidan untuk anti-penuaan yang premier, dan cara terbaik untuk mendapatkannya adalah dalam bentuk L-Glutathione

5. Hydrolized Collagen

Tahukah anda bahawa collagen merangkumi 65% daripada jumlah protein dalam badan? Tidak hairanlah jika kekurangan collagen mendatangkan kesan buruk kepada kesihatan kita. Hyrdrolized Collagen adalah collagen dalam bentuk gelatin. Gelatin ini pula adalah gred tertinggi yang boleh digunakan sebagai ganti plasma darah dalam situasi kecemasan.

6. Berry Stem Cells

Gogi Berry menunjukkan kebolehan untuk memperbanyakkan stem cells. Stem cells adalah sel badan yang belum specialize lagi. Ini bermakna ia boleh menjadi sel jantung, sel paru-paru, dan sudah tentu sel kulit, collagen dan elastin.

7. Super Hyaluron

Asid Hyaluronic adalah sebatian dalam kulit yang menyedut dan mengikat air. Ia mampu menampung air sebanyak 1000 kali beratnya sendiri. Tiada lagi masalah kulit kering.

8. Trehalose

Sekali hujan turun di padang pasir, tiba-tiba pelbagai tumbuhan hidup subur, muncul entah dari mana. Sebenarnya tumbuhan padang pasir ini menggunakan trehalose untuk menyimpan zat makanan dan air dalam sel benihnya, dan menunggu sehingga hujan turun.

9. Multivitamin

Ini adalah wajib dalam mana-mana produk kesihatan, tetapi multivitamin tidak berkesan jika tidak disertakan dengan produk lain di atas.



Disebabkan kangungan collagen yang tinggi, K-Colly boleh membantu membesarkan dan menganjalkan payudara dan pinggul anda. Payudara dan pinggul adalah terdiri dari lemak. Collagen yang memberi bentuk kepada lemak itu dan mengelakkannya menjadi "flabby" ataupun dipanggil menggelebir


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 

Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari.  
Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah.  
Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering.  
Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata. 
 Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka. 
 Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari.
  Baik untuk ibu yg hamil atau menyusukan anak. 
 Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman. 
 Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut. 
 Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka. 
 Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah.  
Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit.
  Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit / telapak kaki. 
 Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit.
  Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit. 
 Sesuai untuk lelaki mahupun wanita / remaja. 
 Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi. 



Adakah K-Colly Sweet 17 Collagen selamat digunakan?

Ia lulus KKM dalam kategori makanan tambahan (Rujukan: dikaji selidik di USM dan lulus ujian kimia)

Ia lulus mendapat tanda halal dari JAKIM

Ia menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan kimia yang toksik (sebab tu lulus makanan tambahan)


Awas K-Colly TIRUAN!!






 Ada yang menghasilkan K-Colly tiruan dan memasarkannya pada harga yang sangat murah. Kalau harganya sampai bawah RM100 hati-hati ye..

CARA PENGAMBILAN KCOLLY

Kemam satu atau dua scoop dalam mulut tanpa air selama 3-5 minit atau sehingga cair sepenuhnya

Buat sekali pagi selepas gosok gigi.
Kemudian sekali lagi malam sebelum tidur.

Minum air banyak-banyak sepanjang hari untuk effect maksimum.

Kalau bancuh dengan air rasa dia tak manis. Ini memang makanan kesihatan, dan memang dibuat tak manis. Jadi kalau kemam tu dapatlah rasa perisa Concorde Grape yang memang yummylicious!



Untuk kesan yang lebih cepat:
Kurangkan caffeinee e.g kopi, nescafe, teh, dan sebagainya
Kurangkan makanan berminyak
Kurangkan makanan yang terlalu manis
Berhenti merokok

Buat senaman selalu supaya khasiat K-Colly dapat MERESAP LEBIH CEPAT ke seluruh badan


KCOLLY BOLEH DIAMBIL BERSAMA SUPPLIMENT LAIN Jarakkan pengambilan dalam 30 minit



K-COLLY COLLAGEN NANO MEMBANTU PARA WANITA HAMIL AGAR BERTENAGA DAN BAYI & IBU YANG MENYUSU MENDAPAT NUTRISI DAN ZAT YANG SEMPURNA



TESTIMONI PENGGUNA KCOLLY SWEET 17

Kcolly Sweet 17 telah menjadi pilihan No.1 artis-artis terkenal di Malaysia!


 Nelofar pun mengamalkan kcolly tau
































NAK KESAN LAGI CEPAT & KULIT LAGI PUTIH??

Amalkan bersama KCOLLY FOCUS WHITE BOOSTER



Kcolly FocuS White Booster akan MENGGANDAKAN keberkesan kcolly sweet 17



 ------------------------------------------


 KCOLLY SWEET 17


HARGA : RM120 SM/ RM 130SS

  POSTAGE FREE 

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design