Wednesday, March 1, 2017

AuraWhite Collagen : Kolagen No1 Terbaik di Malaysia


AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X STEMCELL


HARGA : RM130 SM/ RM 135SS

FREE SHAKER

  POSTAGE FREE 

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


---------------------------------------------





Minuman Kolagen Pencerah No1 di Malaysia kini Aurawhite Collagen lebih hebat dengan penambahbaik dari segi kualiti dan kandungan di dalamnya. Isi yang lebih padat dan mantap!!


Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.




Minuman kesihatan dan kecantikan Aurawhite Tetap Di Hati.Tidak perlu ragu-ragu kerana Aurawhite telah mendapat perakuan HALAL JAKIM dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Diiktiraf SUPER HEALTH BRAND ASIA PACIFIC & HEALTH AMBASSADOR ASIA PACIFIC



Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

.


 Ratusan Ribu pengguna setia dan pencinta Minuman Kolagen Pencerah Aurawhite. Kulit semakin cerah dan tak kusam lagi  Fenomena cantik berseri bersama Aurawhite Beauty..apa lagi jomla mencuba dan lihat sendiri hasilnya dengan wajah testimoni Aurawhite yang semakin cantik dan kekal sihat.Shake! Shake! Uolls!!





Antara Khasiat Aurawhite Collagen +Plus:

+ Kesan seawal 7 hari.
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus 
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

Packaging terbaru Aurawhite Stemcell adalah Aurawhite Collagen SC+ dengan peningkatan dari segi formulasinya




Aurawhite kini dengan packaging baru!!..jangan risau packaging yg lama masih lagi terjual dipasaran dan ia adalah original keluaran Aurawhite....so anda jangan risau kerana produknya masih sama cuma perbezaan pada packaging sahaja dan pastikan pada botol mempunyai sticker hologram berwarna pink dan sticker QR code


CARA PENGAMBILAN AURAWHITE :-

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


CARA PENGAMBILAN AURAWHITE KETIKA BERPUASA :-



RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.




TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS. Kerana itu ianya amat sesuai untuk wanita yang hamil dan meyusukan anak. Ibu cantik anak pon insyaAllah cantik gebu gebasss. 


*Ibu hamil disarankan mengambil Aurawhite ketika kandungan berusia 5 bulan ke atas.




MINUM AURAWHITE  TAPI TAK BERKESAN!!!

Jangan salahkan Aurawhite, salahkan diri sendiri dulu. Kenapa minum Aurawhite tapi masih tiada perubahan... Ni sebabnya :

1. Kurang minum air 
- Ambil lah apa jua supplement pun, even dalam kehidupan kita seharian, kita kena minum 3-5 liter air masak setiap hari .. Jangan kurang .. Macam mana nak berkesan kalau tak minum banyak air ? Kadar serapan kurang ..

2. Ambil minuman berkafein, kopi & teh
- Tak boleh ambil .. Di khuatiri particle dalam minuman tersebut akan menghapuskan khasiat Aurawhite .. Kalau  ambil mana-mana supplement pun, inilah basic rule ..

3. Detox
Detoksifikasi (detoks) adalah proses pengeluaran racun atau zat-zat yang bersifat racun dari dalam tubuh. Pada bulan pertama, Aurawhite akan detox badan dulu .. dalam badan kita banyak toksin .. Jadi, aurawhite akan singkirkan dulu untuk serap khasiat aurawhite .. Sebab tu dinasihatkan maintain 3-5 bulan untuk minum Aurawhite . Proses detox akan membuatkan anda asyik buang air kecil atau besar bagi membuang segala toksin dalam badan.

4. Tak sabar
- Nak cantik bukan macam magic tau .. hari ni minum esok dah cantik .. nak minum kena lah sabar .. mana boleh terus cantik je .. huhu ..




Q & A AURAWHITE BEAUTY


Q:- Saya nak tanya..kalau saya amalkan minum green tea setelah saya minum AuraWhite GlutaCollagen ade kesan smpingan tak???



A:- tiada masalah, boleh amalkan sekali, jarakkan masa pengambilan dalam masa setengah jam





Q :  1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
A : Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

Q :  1 jar tahan brapa lama?
A :  Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

Q : Rasa ia macam mana ye?
A :  Rasa manis-manis buah asli.campuran lemon roselle..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..sekali cuba mesti nak minum lagi

Q :. Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
A :  Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. :-)

Q :  Alahan seafood/resdung boleh ambil?
A : Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

Q :. Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
-A : Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

Q  :  Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
A :  Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

Q :  Apa beza AURAWHITE COLLAGEN SC+ vs AURAWHITE COLLAGEN PLUS+


A : Aurawhite collagen sc+ telah diformulasikan dengan 15x kesan berganda berbanding aurawhite collagen Plus+.

i) APA BEZA AURAWHITE GOLD DENGAN AURAWHITE YANG LAIN :-
Beza hanya dari segi rasa/flavour. Kandungan collagen stemcell 15x lagi tinggi berbanding collagen gold ,collagen plus dan bubbly

Collagen sc+ ialah collagen premium...sesuai untuk wanita yang berusia 21 tahun ke atas 
sesuai untuk anti penuaan dan untuk consumer yang inginkan kesan yang cepat..



KINI ADA 6 Pilihan Untuk Anda:-







2. AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X Stemcell

5. AURAWHITE JUICY FIBER 


NEW! TERBARU!!
6. AURAWHITE SPARKLE DIAMOND EX POWDER 

Minuman kecantikan 3 generasi Aurawhite Sparkle Diamond terpancar kecantikan sebenar.


TESTIMONI AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X STEMCELL









NAK CUBA AURAWHITE SC+ 15X STEMCELL.. LAGI POWER DARI YANG BIASA



------------------------------------------------



AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X STEMCELL


HARGA : RM130 SM/ RM 135SS

FREE SHAKER

  POSTAGE FREE 

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


---------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design