Thursday, July 13, 2017

AuraWhite 15x Ganda Berkesan Lagi Putih Melepak!! : AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL




AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


-------------------------------------



LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! ! LEBIH EXTRA STEMCELL!!






Phyto Fruity Stemcell+ Collagen diformulasikan dengan teknologi sel stem yang diekstrak dari 15 jenis buah-buahan bersama manfaat dari sumber kolagen, mutiara, minyak kelapa dara dan tomato untuk membantu menyerlahkan seri wajah, mengatasi masalah kulit di samping meningkatkan tahap kesihatan dengan menyeluruh.


Phyto Fruity Stemcell+ Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki dan wanita.




Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION


+ Kesan seawal 7 hari.

+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,
pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus 
pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu

+ Sesuai untuk lelaki dan wanita







KANDUNGAN UTAMA DALAM AURAWHITE SC+15X STEMCELL


Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.


Extra Glutathione

Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas
15x Stem Cell dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.


Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)

Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.


Rose Hips

Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.


Camu Camu Fruit

60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.


Astaxanthin

Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.


Hyaluronic Acid

Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.


Oregano Leaf

Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.


Pearl Powder

Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.







Fenomena Kulit Cerah Gebu Halus Mulus
Sudahkan anda mendapat nutrisi hebat dari Aurawhite Beauty



Pengguna 1



"Lepas minum Aurawhite kulit saya makin cerah dan lembap. Dah la rasa berry dia sedap sangat tkde la rasa susah nak minum. Lagi rasa nak minum banyak2 lagi la hehe"



Pengguna 2



"Dah lebih 20 botol minum n dah dapat hasil dia tumit kaki dulu pecah now licin je, rambut gugur pun tkde. Mak saya pun minum sekali lutut tak sakit or lenguh2 nak buat kerja pun laju. Aurawhite ni bukan untuk kulit je tapi banyak khasiat lain. Memang produk terbaik. "



Pengguna 3



"Dulu jerawat besar dan kulit berminyak malu sangat sebab dah tak yakin. Sekarang jerawat nak tumbuh pun segan hehe, terima kasih aurawhite"





Cara Penggunaan Aura White Beauty Stemcell+Collagen

Bancuh 2 sudu Phyto Fruity Stemcell+ Collagen bersama 120 ml air sejuk

Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker

Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur

Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong



Beli Aurawhite Stemcell anda akan dapat Shaker + Sabun Body Whitening PERCUMA!!


KINI ADA 6 Pilihan Untuk Anda:-




TESTIMONI AURAWHITE YANG BERJAYA












----------------------------------------


AURAWHITE COLLAGEN SC+15X STEMCELL



HARGA : RM160 SM/ RM 165SS


FREE SHAKER + FREE SOAP

  POSTAGE FREE 



BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


Wednesday, July 12, 2017

PUTIH AJAIB BY RCW : TAK PERCAYA ? TAPI BENAR !!



PUTIH AJAIB BY RCW


HARGA : RM35 SM/ RM 40SS

  POSTAGE RM7 SM / RM10 SS

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian


------------------------------------------------

" CHE TA TAK CARI PRODUK LAIN DAH , LOTION PUTIH AJAIB JE YANG BEST!!




Lotion pemutih tangan dan badan yang didatangkan khas dengan wangian Precious by Rcw yang mengandungi Kolagen, Vit C&E dan pelindungan SPF30 yang diperlukan oleh kulit. Putih ajaib bertindak dengan mencerahkan kawasan celah badan yg hitam seperti ketiak, kelangkang dan seterusnya memastikan kulit anda PUTIH, LEMBUT, GEBU dan WANGI seluruh badan dan ini menaikkan seri pada kulit dan memastikan anda kekal cantik dan wangi sepanjang hari.






TAK PERCAYA ? TAPI BENAR.... 

Dulu tangan Che Ta lagi gelap dari muka, bila nak ambil gambar je tangan tak boleh letak kat muka nanti nampak beza warna kulit muka cerah tapi tangan hitam...MALU CEKK!!




Antara ramua semula jadinya adalah minyak bunga mataharigliserinmarine collagenaquavitamin E dan vitamin C. Haruman wangian dari perfume Precious daripada RCW pun turut di gabungkan sekali. 





KEISTIMEWAAN LOTIN PUTIH AJAIB RCW

Lotion Putih Ajaib RCW mengandungi kandungan vitamin E & C serta kolagen yang di perlukan kulit dan dapat memutihkan kulit dengan cepat

Kulit menjadi lebih gebu dan bersih , halus dan berseri2
Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV

Membekalkan nutrisi kepada kulit kerana ianya boleh menghaluskan, mencerahkan, menyerikan dengan formula pemutihan.

Mengharumkan tubuh badan dengan haruman Precious by RCW sambil memproses mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

Tidak berlendir atau berminyak.

Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuai rakyat Malaysia.(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuaian boleh merosakkan kulit)
Membaiki parut diatas kulit.Menyerapan yang baik dan panatas ke dalam kulit dengan sekali sapuan.

Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.



Tak perlu bazirkan duit anda membeli pelbagai krim, Lotion Putih Ajaib 5 in 1.
 Ianya boleh merawat tumit kaki merekah, menghilangkan parut, strech mark, ruam lampin, memutihkan kulit + wangi 





KELEBIHAN DAN FUNGSI LOTION PUTIH AJAIB RCW

1) Merawat keradangan / inflammation pada kulit
2) Melembapkan kulit yang kekeringan
3) Mengekalkan keanjalan struktur kulit
4) Mencerahkan kulit yang kusam
5) Melindungi kulit dari sebarang penyakit berbahaya
6) Menggalakkan sel-sel kulit yang baru dengan menggantikan sel kulit yang sudah tak sihat
7) Memberi vitamin E dan vitamin C yang diperlukan oleh kulit 
8) Menyelesaikan masalah kulit seperti parut, regangan kulit lepas bersalin, kudis, ruam pada bayi dan lain-lain lagi.




KENAPA ANDA PERLU CUBA LOTION NI ?

✔   Diperbuat dari bahan semulajadi
✔  membuatkan kulit anda putih,lembut,gebu dan wangi serta merta.
✔  Pemakaian selama 7 hari dapat kesan Putih kekal.
✔  Harga Mampu Milik.
✔ Di jamin Halal
✔ Mempunyai bauan mewah Precious by RCW, bau yang tak terlampau kuat dan tak terlampau biasa-biasa sangat.
✔  kulit jadi lembut lepas sapu
 mendapat kelulusan daripada pihak KKM dengan nombornya NOT160101051K.






CARA PENGGUNAAN

Sapukan pada kulit tangan & badan terutama Ketiak, Celah Paha, pelipat kaki, bahagian Strech Mark, Selulit , Parut dan Tumit kaki yang merekah.

Seeleoknya sewaktu setiap kali mandi kerana selepas mandi kulit lembut dan mudah meresap.

Pada pemaikaan pertama anda boleh nampak kesan putih serta merta tetapi jika diamalkan secara berterusan sekurang-kurangnya 7 hari 7 malam insyaAllah anda akan dapat lihat kesan putih, lembut, gebu yang kekal, insyaAllah...

 Pada kulit yang sangat kering hanya sesuai dipakai selepas mandi jika tidak lotion putih ajaib tidak dapat meresap pada kulit.





Jangan tak tau Lotion Putih Ajaib ni famous tau... Adik Che Ta merangkap isteri Lan Petpet (Senario) jadi Duta Produk Lotion putih Ajaib ni...


Jom dapatkan Lotion Putih Ajaib by RCW.... Orang lain putih tak kan kita nak tengok jer... 


TESTIMONI BERJAYA 
















-------------------------------------------------

PUTIH AJAIB BY RCW


HARGA : RM35 SM/ RM 40SS

  POSTAGE RM7 SM / RM10 SS

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI :
014-9809519 ( SMS / WHATSAPP / TELEGRAM SAHAJA. NO CALL )
ATAU
PERSONAL MESSAGE ( PM ) DI FACEBOOK KAMI : MUMTAZ ONLINE SHOP

Sila baca TERMA DAN SYARAT sebelum anda bersetuju membuat pembelian





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mumtaz Online Shop Template by Ipietoon Cute Blog Design